Πλατύς Γιαλός - Σίφνος

Σίφνος - Πλατύς Γιαλλός - Γιαγλάκης

Στον Πλατύ Γιαλό, στην πιο πολυσύχναστη παραλία του νησιού, που θεωρείτε και από τις μεγαλύτερες των Κυκλάδων βρίσκεται το συγκρότημά μας. Εδώ υπάρχουν ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, δημοτικός οργανωμένος χώρος κατασκήνωσης (camping), παντοπωλεία, εστιατόρια, εργαστήρια αγγειοπλαστικής, όπου μπορεί να βρει ο επισκέπτης προϊόντα σιφναϊκής παραγωγής και να γνωρίσει τον τρόπο παραγωγής τους.

Βόρεια στην κορυφή του υψώματος δεσπόζει το μοναστήρι της Παναγίας του Βουνού, απ’ όπου η θέα είναι μαγευτική. Στην είσοδο του λιμανιού υπάρχει το ακατοίκητο νησάκι Κιτριανή, πάνω στο οποίο το μοναδικό κτίσμα είναι η εκκλησία της Παναγίας της Κυπριανής, το αρχαιότερο εκκλησιαστικό μνημείο της Σίφνου.

Στον Πλατύ Γιαλό λοιπόν και σε απόσταση αρκετά κοντινή από την παραλία, περιτριγυρισμένο από κήπο με δέντρα, βρίσκεται το συγκρότημά μας.

Μέσα σ ’ένα ευχάριστο περιβάλλον, τα δωμάτια ξεχωρίζουν για τις λιτές τους γραμμές, τα χτιστά κρεβάτια και τη διακόσμησή τους. Άρτια εξοπλισμένα τα διαμερίσματα παρέχουν όλες τις παροχές μιας μόνιμης μοντέρνας κατοικίας, για όσους δε θέλουν να αποχωρισθούν τις ανέσεις του σπιτιού τους. Ένας χώρος με νεανικό χαρακτήρα που προσφέρεται και για ιδανικές οικογενειακές διακοπές.

Σας περιμένουμε....

Επικοινωνήστε μαζί μας